Angol Szemináriumok Roberttel

“A tudás hatalmat ad magad felett, hogy jobban irányíthasd sorsod.”

 

Molecular Thoughts

  • Megújulás Hétvége: 2 napos bemutató szeminárium – Tolmácsolással: bárki szabadon részt vehet rajta az általános feltételek szerint

Lényege: segítsen lelki alapon gyógyulni, és gyakorlati tudatossággal élni az életet, hogy több harmóniát, bőséget, örömöt tudjunk megélni a belső gátjaink felszabadításával. Megmutatja, hogy hogyan működik az emberi elme, és milyen nagy hatalmunk van magunk felett. Sok bemutatót tartalmaz élőben, így megfigyelőként és átélve is megtapasztalható,hogy hogy működik a rendszer. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a lelki fejlődés és felszabadulás élmények sora következik be már a szeminárium alatt!

  • Gyógyítsd meg a tested szeminárium  Tolmácsolással: bárki szabadon részt vehet rajta az általános feltételek szerint

Lényege: Kifejezetten a testi betegségek hitrendszeri metaforáival dolgozunk, felhasználva sok tapasztalati test-lélek megfeleltetést. Célja, hogy segítsen lelki alapon gyógyulni, fogyni, stb. , és gyakorlati tudatossággal élni az életet, hogy több harmóniát, bőséget, örömöt tudjunk megélni a belső gátjaink felszabadításával. Megmutatja, hogy hogyan működik az emberi elme, és milyen nagy hatalmunk van magunk felett. Sok bemutatót tartalmaz élőben, így megfigyelőként és átélve is megtapasztalható,hogy hogy működik a rendszer. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a lelki fejlődés és felszabadulás élmények sora következik be már a szeminárium alatt!

  • Fogyás szeminárium – Tolmácsolással: bárki szabadon részt vehet rajta az általános feltételek szerint

Célja, hogy segítsen lelki alapon gyógyulni, fogyni, stb. , és gyakorlati tudatossággal élni az életet, hogy több harmóniát, bőséget, örömöt tudjunk megélni a belső gátjaink felszabadításával. Megmutatja, hogy hogyan működik az emberi elme, és milyen nagy hatalmunk van magunk felett. Sok bemutatót tartalmaz élőben, így megfigyelőként és átélve is megtapasztalható,hogy hogy működik a rendszer. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a lelki fejlődés és felszabadulás élmények sora következik be már a szeminárium alatt!

1. szintű Gyors ÉFT gyakornok 5 napos szeminárium Előadó: Robert Smith

Bárki jelentkezhet.

2. szintű Gyors ÉFT gyakornok 5 napos szeminárium Előadó: Robert Smith

1. szintet végzettek jelentkezhetnek

3. szintű Gyors ÉFT gyakornok 5 napos szeminárim Előadó: Robert Smith

1.  és 2. szintet végzettek jelentkezhetnek

Az 1, 2, 3. szint teljesítéséhez szükséges: A szemináriumon való részvétel, a vizsgatétel a szemináriumon, és a jegyzetek word dokumentumba begépelt és angol nyelvű másolatának elküldése a FasterEFT  irodába. Ez az A verzió a kvalifikációra.

Van egy B verzió, az otthon tanulás, amikor a tréninget a videóanyagok megtanulásával lehet elsajátítani, és a jegyzeteket el kell küldeni értékelésre a Faster EFT irodába angol nyelven. Vizsgafeladatot szükséges kitölteni és visszaküldeni e-mailen keresztül, amit Robert és segítői értékelnek, akik már legalább a 4-es vagy 5-ös szintnél tartanak.

Itt szintenként 10 óra gyakorlásra van szükség más Gyors ÉFT gyakorlókkal, vagy próbakliensekkel. Tehát 10, 20, 30 óra szintnek megfelelően.

4. Szintű Gyors ÉFT gyakornok  – Az első 3 szint elvégzése, vizsgázás, és gyakorlati feladatok más gyakornokkal, és kliensekkel is, Vizsgafeladatok, személyes konzultáció más, 5. szintű gyakornokokkal. Szükséges megvenni és megnézni az ehhez szinthez szükséges oktató anyagokat- Ultimate Course- elérhető eredeti (angol) nyelven.
Kliensekkel elvégzett munka és eredmények dokumentációja. Erre a 3. képzéstől számított egy év áll rendelkezésre.

nautilus-shell-687x457