Mit kezdjen a stresszel?

Mára már mindenki számára egyértelmű,  hogy a betegségek nagy része  tartós stressz hatására keletkezik. Egyre gyakrabban írnak erről szaklapokban és szakfórumokon. Mi is a stressz, és mit kezdjünk vele?

Valahol mindenki tudja, hogy milyen érzés amikor szorongat a határidő, és dugó van az úton, rádásul még  konfliktusba kerül a főnökével vagy a családjával?  Ezek mind hétköznapi stresszek, aminek a nagy részét agyunk és szervezetünk jól kezeli, és hamar túllép rajta. Azonban vannak olyan tartós stressz hatások, amit nem tud az egyén feldolgozni, vagy könnyedén elengedni. Ilyenkor megjelennek  a tipikus stressz jelző tünetek, amelyek hosszú távon komoly szervi tünetekhez vezetnek.

Ezek közül néhány:

– Feszültség a testben, legtöbbször a vállakban, vagy háti illetve deréki szakaszon

-Ellazulási képtelenség,

-Gyakori szorongás,

-Krónikus fáradtságérzés

-Örömhiány, leterheltség érzés

-Konfliktusok szaporodása családi, párkapcsolati, munkahelyi helyzetekben

-Megnövekedett pulzusszám

-Alvási zavarok, felületes alvás stb.

Ez csak néhány azok a tünetek közül, amelyek betegséggé súlyosbodhatnak, és amelyeket legkevésbé tudnak ellátni az hagyományos orvoslás területén.  Előfordul az, hogy az  illető egyedül marad a tüneteivel és megoldás után kutat.  Hol van ilyenkor a segítség?

Ebben segít a GyosEFT, amellyel a probléma gyökeréig hatolunk, és természetes módon elengedjük az összes feszültséget, aggódást, félelmeket, és minden más szorongató érzést. Ilyenkor megnyugszik a test és lélek, és megváltozik a rálátásunk a helyzetre. Az egykori probléma helyett már csak egy megoldandó feladatot látunk, és akár egy rutinfeladatot, elvégezzük. Tehát mi változott eközben?  A probléma? Vagy a hozzáállásunk? Természetesen a hozzáállásunk, hiszen a félelmeink, fájdalmaink és feldolgozatlan korábbi élményeink tették egykor problémává. Most pedig, hogy ez természetesen megváltozott a Gyors EFT alkalmazásával, már könnyedén megoldjunk az elénk kerülő helyzeteket.

Ez a GyorsEFT egyik célja, és többféle módon képes stresszt elengedni. Egy olyan eszköz, amit bármire lehet használni, bármilyen érzések, helyzetek, és emberek esetében.  És valódi, tartós megoldást nyújt precíz alkalmazása.

Akár  meg is tanulhatja elengedni stressz tényezőket a Gyors EFT segítségével. Hiszen valamennyien tudjuk, hogy nagyon fontos időben felismerni a stresszt és hatásait, mielőtt még komoly megbetegedést produkál az emberi szervezetben. Időben való felismerésekor pedig a megfelelő Gyors EFT módszert alkalmazva visszatérhet a normális, kiegyensúlyozott testi-lelki működéshez. Ez ugyanis az egészség záloga.

Na jó, de hogyan kezeljük a stresszt? Mi tud tartós segítséget nyújtani?

Szeretnél többet megtudni a GyorsEFT-ről?Szeretnéd te is kipróbálni?

Érdekel