Robert Smith

  Robert G. Smith a GyorsabbEFT, azaz GyorsEFT létrehozója. Robert tapasztalt életvezetési tanácsadó, tisztelt, vezető szakember a személyes fejlődés szakterületén, és népszerű rádiós vendég és előadó. Ő Amerika egyik vezető szakértője a stress, a spiritualitás, és a gyógyulás területén.

Robert több ezer embert ért el pozitív üzenetével a személyes erőről, szeretetről és a gyógyulásról a leggazdagabb online, ingyenes gyógyító könyvtárával, ami a Youtube-on elérhető. Ezek a videók több mint 250,000-es nézettséget érnek el havonta, és 14 nyelven elérhető fordításuk. Robert 2002 óta járja a világot nyilvános szemináriumokat tartva. Eközben több mint 96 DVD-t készített, és folyamatosan küldi őket igény szerint a világ számos tájára 2004 óta.

Robert Amerika legnagyszerűbb személyes fejlődést oktató trénereitől tanult, mint pl.: Dr. Richard Bandler, aki társfejlesztője a Neuro Lingvisztikus Programozásnak (NLP), Gary Craig, aki az Érzelmi Felszabadító Technikát fejlesztette ki, és Dr. Larry Nims, aki a Be Set Free Fast (BSFF) – Légy Felszabadult Gyorsan- kifejlesztője.

Robert ezeket a jólműködő rendszereket összekapcsolta, egyszerűsítette, és felerősítette hatásukat, hogy megalkossa a GyorsEFT-t, hasonlóan ahhoz, ahogy Gary Craig a TFT alapján létre hozta az EFT-t.

Robertnek közismert a jó humorérzéke, dinamikus oktatói stílusa és remek képessége van, hogy egyszerűsítse a bonyolultat. Robert élvezetes stílusát már első ízben megtapasztalhatta néhány magyar EFT kedvelő, hiszen remek hangulat volt már az első budapesti rendezvényen is. Robertnek nagyon tetszett Magyarország, a magyar ételek, és a Dunaparti séták hangulata.

Nagy örömünkre tervezi, hogy hamarosan újra ellátogat Budapestre, és további rendezvényekkel színesíti a budapesti személyes fejlődésről szóló programokat. Rendezvényein tolmácsolás van, így a magyar hallgatók teljes mértékben részesülhetnek tudásából, akkor is, ha éppen nem beszélnek angolul. Nagy szeretettel várjuk a kedves érdeklődőket az eseményeken, amelyekről további információk az aktuális és az események oldalon találhatók.

 

Robert G. Smith Angol nyelvű weboldala: www.fastereft.com


Jogi nyilatkozat:    Az információ ami ezen az oldalon található kizárólag oktatási célt szolgál, és a személyes tapasztalatát és véleményét képviselik Robertnek valamint Csere Dórának. Soha nem láttunk semmilyen mellékhatást ezektől a technikáktól, de nem garantálhatjuk, hogy nem lesznek kedvezőtlen hatások. Amíg ön szabadon használhatja és megoszthatja az itt megjelenített anyagokat, visszautasítunk bármilyen felelősséget azokért a következményekért, amik egy harmadik fél félreértelmezéséből,  helytelen közvetítéséből, vagy a technikák nem megfelelő használatából adónak bármilyen módon.


Mielőtt követné vagy alkalmazná az ezen a weboldalon  megjelenített bármilyen eljárást vagy véleményt, ön egyetért, hogy a módszerrel vagy véleménnyel kapcsolatban először kikéri a tanácsát a megfelelő orvosnak, vagy hivatásos terapeutának, ezenkívül pontosan, figyelmesen követi az utasításokat, és gondosan figyel minden figyelmeztetésre és felszólításra, és óvatossági információra.

 • Robert G. Smith nem pszichológus, nem dietetikus, és nem kezelő orvos, és nincs engedélye vagy hivatalos diplomája ezeken az előírt szakterületeken.
 • Robert G. Smith egy Személyes Siker Oktató, NLP Gyakorló, Stressz Specialista, és a küldetése hogy  a személyes teljesítmény eszközeire felhívja mások figyelmét.
 • Robert küldetése spirituális, és ennek megfelelően elhivatott követ. Az ő üzenete: „Élhetsz olyan életet, ami stressz mentes, és lehetsz sikeres mindenben amit csinálsz”.
 • A GyorsEFT egy mélyreható és szemléltetés formája a nagyon hatásos személyes fejlődési eszközöknek. Ez nem pszichológiai vagy pszichoterápiás oktatás.
 • Az eddig itt idézett intézkedések és megegyezések betartásával használhatja bármelyik technikát a saját magán vagy másokon.
 • Robert G. Smith nem vállalja és nem is vállalhatja a felelősséget azért hogy ön mit csinál ezekkel a technikákkal.
 • Ön köteles teljes felelősséget vállalni a saját érzelmi és/vagy testi jólétéért.
 • Ön köteles másokat is utasítani, akiknek segít ezzel a technikával, hogy vállaljanak teljes felelősséget önnön érzelmi és/vagy fizikai jólétükért.
 • Ön egyetért azzal, hogy Robert G. Smith-t megóvja bármilyen kijelentéstől, amit azok hoznak létre, akiknek segíteni szeretne.
 • Használja ezeket a technikákat egy szakképzett kezelőorvos, vagy terápiás szakember felügyelete alatt!
 • Ne használja ezeket a technikákat olyan problémák megoldására, ahol a józan esze azt mondja, hogy ez nem megfelelő!
 • A jogi nyilatkozatban leírt összes kijelentés azon a módon vonatkozik Csere Dórára ahogy Robert Smith-re.