Mit kezdjen a stresszel? Stresszkezelés Gyors EFT-vel

stresszkezelés

stresszkezelés

Mára már mindenki számára egyértelmű,  hogy a betegségek nagy része  tartós stressz hatására keletkezik. Egyre gyakrabban írnak erről szaklapokban és szakfórumokon. Mi is a stressz, és mit kezdjünk vele?

Valahol mindenki tudja, hogy milyen érzés amikor szorongat a határidő, és dugó van az úton, rádásul még  konfliktusba kerül a főnökével vagy a családjával?  Ezek mind hétköznapi stresszek, aminek a nagy részét agyunk és szervezetünk jól kezeli, és hamar túllép rajta. Azonban vannak olyan tartós stressz hatások, amit nem tud az egyén feldolgozni, vagy könnyedén elengedni. Ilyenkor megjelennek  a tipikus stressz jelző tünetek, amelyek hosszú távon komoly szervi tünetekhez vezetnek.

Ezek közül néhány:

  • Feszültség a testben, legtöbbször a vállakban, vagy háti illetve deréki szakaszon
  • Ellazulási képtelenség
  • Gyakori szorongás
  • Krónikus fáradtságérzés
  • Örömhiány, leterheltség érzés
  • Konfliktusok szaporodása családi, párkapcsolati, munkahelyi helyzetekben
  • Megnövekedett pulzusszám
  • Alvási zavarok, felületes alvás stb.

Ez csak néhány azok a tünetek közül, amelyek betegséggé súlyosbodhatnak, és amelyeket legkevésbé tudnak ellátni az hagyományos orvoslás területén.  Előfordul az, hogy az  illető egyedül marad a tüneteivel és megoldás után kutat.  Hol van ilyenkor a segítség?

A stresszkezelés tekintetében segít a Gyors EFT, amellyel a probléma gyökeréig hatolunk és természetes módon elengedjük az összes feszültséget, aggódást, félelmeket és minden más szorongató érzést. Ilyenkor megnyugszik a test és lélek, és megváltozik a rálátásunk a helyzetre. Az egykori probléma helyett már csak egy megoldandó feladatot látunk, és akár egy rutinfeladatot, elvégezzük. Tehát mi változott eközben?  A probléma? Vagy a hozzáállásunk? Természetesen a hozzáállásunk, hiszen a félelmeink, fájdalmaink és feldolgozatlan korábbi élményeink tették egykor problémává. Most pedig, hogy ez természetesen megváltozott a Gyors EFT alkalmazásával, már könnyedén megoldjunk az elénk kerülő helyzeteket.

Ez a Gyors EFT egyik célja, és többféle módon képes a stresszkezelés megvalósítására. Egy olyan eszköz, amit bármire lehet használni, bármilyen érzések, helyzetek, és emberek esetében.  És valódi, tartós megoldást nyújt precíz alkalmazása a stresszkezelés tekintetében.

Akár meg is tanulhatja elengedni a stressz tényezőket a Gyors EFT segítségével. Hiszen valamennyien tudjuk, hogy nagyon fontos időben felismerni a stresszt és hatásait, mielőtt még komoly megbetegedést produkál az emberi szervezetben. Időben való felismerésekor pedig a megfelelő Gyors EFT módszert alkalmazva visszatérhet a normális, kiegyensúlyozott testi-lelki működéshez. Ez a stresszkezelés ugyanis az egészség záloga.

Na jó, de hogyan valósítsuk meg a stresszkezelést? Mi tud tartós segítséget nyújtani?

Szeretnél többet megtudni a Gyors EFT-ről? Szeretnéd te is kipróbálni?

Érdekel