Mit tanulhatsz meg a Magyar Faster EFT tanfolymokon?

“A tudás hatalmat ad magad felett, hogy jobban irányíthasd sorsod.”

golden mind

 

  • Két napos Alap1, Alap 2 Faster EFT tanfolyamok : kulcs a mindennapokhoz dióhéjbanmindenkinek

in-a-nutshellCélja, hogy azonnal megértsd, és tudd használni a módszert. Lényegre törő információt tartalmaz, amivel el tudsz kezdeni gyakorolni saját magadon. A tanfolyam során lesznek csoportos gyakorlatok és egyéni bemutató kopogtatás is, akár több is, az idő függvényében.

Ismétlőknek féláron.

Szombaton és  Vasárnap reggel 10 h-16h-ig tart, fél óra ebédszünettel.

Megtanulod a Faster EFT alap technikáit elméletben és gyakorlatban. Magadon és csoporttársaidon gyakorolva, biztonságos körülmények között. Több témádat már a tanfolyamon tudod oldani, vagy akár teljesen megoldani. Megtapasztalod az érzelmi felszabadulást, amely számodra kedvező változást hoz életedben.

A tanfolyam alatt megérted, hogy hogyan működik az emberi elme és test, és hogy hogyan keletkezik a stressz, és mit okoz a testben. Megértheted, és megtapasztalhatod azt, ahogyan harmonizálódnak benned a korábban kellemetlen élmények, és ez azonnali változást okoz benned. Számíthatsz rá, hogy könnyebben tudod majd megoldani a problémáidat, és lesz segítséged a mindennapok során is. Megérted, és megtanulod hogy az eddig reménytelennek tűnő helyzeteken is felül tudsz kerekedni a módszer segítségével.

Sőt, megtanulod behangolni magad arra a frekvenciára, amit szeretnél, amit el akarsz érni. Megtanulod, hogy hogyan összpontosítsd a jó élményeidet, és ezzel hogyan alakíts ki egy sikeresebb, egészségesebb életet, amiben jól érezed magad a bőrödben.

Azok, akik már használják a módszert, rendkívül gyors és mélyreható változásokról számolnak be. Van akiken testi tünetei szűntek meg, van akire rátalált a lelki béke, van, akinek a kapcsolatai javultak meg a számára fontos emberekkel, például a családtagjaival. Számodra mi az amiben szeretnél fejlődést elérni? Ez a tanfolyam segít kikopogtatni a célod előtt álló akadályaidat.

  • Faster EFT előadás sorozat  Tematikus előadás és bemutató 2 órában

World-In-A-Nutshell   Mindig egy aktuális témát feldolgozva bemutatjuk a módszert, és megtapasztalhatod az erejét. Ez egy izgalmas ízelítő azoknak, akik még   nem ismerik a módszert, és szeretnék kipróbálni, megismerni csoportos előadás keretében. Az előadás folyamán lehet kérdezni, és lesznek élő bemutatók is.

  Lényege: Kifejezetten a testi betegségek hitrendszeri metaforáival dolgozunk, felhasználva sok tapasztalati test-lélek megfeleltetést. Célja, hogy segítsen lelki alapon az öngyógyulásban a célzott stresszoldáson keresztül.  Ez a tematikus előadás sorozat sok témában felnyitja a szemed,  és fejleszti a gyakorlati készségeidet arra, hogy képes legyél több tudatossággal élni az életet, hogy több harmóniát, bőséget, örömöt tudjunk megélni a belső gátjaid felszabadításával.

Megmutatja, hogy hogyan működik az emberi elme, és milyen nagy hatalmunk van magunk felett. Sok bemutatót tartalmaz élőben, így megfigyelőként és átélve is megtapasztalható,hogy hogy működik a rendszer. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a lelki fejlődés és felszabadulás élmények sora következik be már a szeminárium alatt!