Magyar Szemináriumok

“A tudás hatalmat ad magad felett, hogy jobban irányíthasd sorsod.”

 

golden mind

 

  • Egynapos intenzív Faster EFT tanfolyam : kulcs a mindennapokhoz dióhéjbanmindenkinek

in-a-nutshellCélja, hogy azonnal megértsd, és tudd használni a módszert. Lényegre törő információt tartalmaz, amivel el tudsz kezdeni gyakorolni saját magadon. A tanfolyam során lesznek csoportos gyakorlatok és egyéni bemutató kopogtatás is, akár több is, az idő függvényében.

Ismétlőknek féláron.

Reggel 10 h-16h-ig tart, és fél óra ebédszünettel.

A tanfolyam alatt megérted, hogy hogyan működik az emberi elme és test, és hogy hogyan keletkezik a stressz, és mit okoz a testben. Megértheted, és megtapasztalhatod azt, ahogyan harmonizálódnak benned a korábban kellemetlen élmények, és ez azonnali változást okoz benned. Számíthatsz rá, hogy könnyebben tudod majd megoldani a problémáidat, és lesz segítséged a mindennapok során is. Megérted, és megtanulod hogy az eddig reménytelennek tűnő helyzeteken is felül tudsz kerekedni a módszer segítségével.

Sőt, megtanulod behangolni magad arra a frekvenciára, amit szeretnél, amit el akarsz érni. Megtanulod, hogy hogyan összpontosítsd a jó élményeidet, és ezzel hogyan alakíts ki egy sikeresebb, egészségesebb életet, amiben jól érezed magad a bőrödben.

Azok, akik már használják a módszert, rendkívül gyors és mélyreható változásokról számolnak be. Van akiken testi tünetei szűntek meg, van akire rátalált a lelki béke, van, akinek a kapcsolatai javultak meg a számára fontos emberekkel, például a családtagjaival. Számodra mi az amiben szeretnél fejlődést elérni? Ez a tanfolyam segít kikopogtatni a célod előtt álló akadályaidat.

  • Faster EFT előadás sorozat  Tematikus heti előadás és bemutató 2 órában

World-In-A-Nutshell   Mindig egy aktuális témát feldolgozva bemutatjuk a módszert, és megtapasztalhatod az erejét. Ez egy izgalmas ízelítő azoknak, akik még   nem ismerik a módszert, és szeretnék kipróbálni, megismerni csoportos előadás keretében. Valakit, példaként kiválasztunk az előadás során, és az ő személyes kopogtatást kap, a többiek, pedig őt támogatva vele egyszerre oldhatják fel saját kikopogtatni valójukat. A csoport ereje hatalmas fejlődést tud generálni, ezért nagyon hatékony.  Az előadás folyamán lehet kérdezni, lesznek példák is.

  Lényege: Célzottan kopogtatunk a téma szerint a testi betegségek lelki okaira, vagy sokszor emberi kapcsolataink javításával, testi-lelki harmóniánk gyakorlatias helyreállításával dolgozunk, felhasználva sok tapasztalati test-lélek megfeleltetést. Célja, hogy segítsen lelki alapon az öngyógyulásban, önfejlesztésben a célzott stresszoldáson keresztül.  Ez a tematikus előadás sorozat sok témában felnyitja a szemed,  és fejleszti a gyakorlati készségeidet arra, hogy képes legyél több tudatossággal élni az életet, hogy több harmóniát, bőséget, örömöt tudjunk megélni a belső gátjaid felszabadításával, illetve, hogy elindítsd, vagy gyorsítsd tested öngyógyító képességét.

Megmutatja, hogy hogyan működik az emberi elme, és milyen nagy hatalmunk van magunk felett. Sok bemutatót tartalmaz élőben, így megfigyelőként és átélve is megtapasztalható,hogy hogy működik a rendszer. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a lelki fejlődés és felszabadulás élmények sora következik be már a szeminárium alatt!

  • Gyakorló klub Gyakorlóknak: azoknak szól, akik már elvégeztek valamilyen kisebb vagy nagyobb tanfolyamot FASTER EFT témában, vagy már gyakornokok.

teamwork2  Ebben a klubban az a cél, hogy a már gyakorlók összejöhessenek, és közösen tanuljunk, fejlesszük a tudásunkat, és közben remekül érezzük magunkat. Lesznek témák amiket végigveszünk, lehet kérdezni, gyakorolni, és lesznek válaszok is. Itt az a cél, hogy egymásnak segítsünk a szakmai ismeretekben, és ezek továbbfejlesztésében. Hogy ötleteljünk, gondolkodjunk, és kreatív megoldásokat találjunk. Itt megoszthatjuk a sikertörténeteinket, és a beragadt helyzeteket is, mert mindegyik esetben lehet még jobb, kaphatunk jó ötleteket, vagy segítséget a jelenlévőktől. Ez egy építő csapatmunka, ahol mindenki többé válik a folyamat során.

mobilus nautilus