GyorsÉFT az Everness fesztiválon

 

Ez  az Everness fesztivál hangulata, frissessége és tudatossága

Remek volt a hangulat a Balatonkenesei parti erdőben, ahol tudatosságsátrak fehér csúcsai az ég felé nyújtózkodtak.

Tiszta tudás, tanulási lehetőség, őszinte érdeklődés, és kellemes, művészi hangulat adta a sokszínű fesztivál élményeit. A színpadon szóltak az ‘csészealj’ formájú ütőhangszerek, és egzotikus hangszerezésű zenekarok, melyek örömzenét játszottak. Csupa tudatos ember szívből jövő muzsikája volt az aláfestő zene a tudatos előadások és lélek-gyógyító technikák sátrai körül. A meridiánmasszázstól és Biologikától kezdve a  teaházon át a tudatos vegán éttermekig számtalan lehetőség adódott a feltöltődésre, és a harmonizálódásra. Mindez a természet lágy köreiben, egy csendes Szeptemberi hétvégén. A tudatosság ünnepe sok tudatos előadót és sok tudatos hallgatót megmozgatott. Remek találkozások és élmények születtek ezen multikulturális és igényes rendezvényen. Akár egy tündérálomban lenni, olyan kifinomult, és alkotó érzés adott inspirációt a jelenlévőknek.

Olvass tovább…

          

        

 

Hogyan térjünk vissza a középpontunkba: – Biologika és GyorsÉFT a gyakorlatban

Erről szólt az előadás a Biologika sátorban Szombat délelőtt, és vasárnap délelőtt a Balatonkenesei parti strand nyárfái között.

Nagyszerű élmény volt az Everness fesztiválon részt venni, és nagyon szép élményekkel tértek haza mind a hallgatók, mind az előadók, köztük én is!

Az előadáson megteltek a padok, sőt, még a sátor körül is szép számban álltak az érdeklődők. Megtanulhatták a jelenlévők, hogy mi az összefüggés a testi tünetek és a lelki érzelmi kilengések között, és hogyan lehet ezt a lelki stresszt hatékonyan harmonizálni annak érdekében, hogy az életük jobb legyen, és elkerüljék a megbetegedéseket. A tudatos egészségmegóváshoz hozzá tartozik a prevenció, az előre felkészülés, ami mellesleg élményt és biztonságot is ad annak, aki ezt az utat választja. A test mindig jelez, és ha megtanuljuk olvasni a finom jelzéseit, akkor hamarosan összhangba kerülünk önmagunkkal, ami a legjobb módja annak, hogy egy egészséges, boldog életet éljünk.

Kopogtattunk a közönséggel együtt, megtapasztalhatták a GyorsÉFT harmonizáló hatását, és választ kaptak a kérdéseikre az érdeklődők.

Legközelebb is ott leszünk és kopogtatunk!

 

Ha szeretnél többet tudni a módszerről, és élőben is kipróbálni, akkor kövesd ezt a honlapot, és kapcsolat oldalon keresztül iratkozz fel a hírlevélre, amiből megtudhatod, hogy mikor, és hol lesznek a következő előadások!