Gyógyítsd meg magad mélyrehatóan: 2 napos hétvégi szeminárium Roberttel Budapesten

 
Megújulás – Átalakulás – Elengedés könnyedén és élvezettel – Gyors ÉFTvel
 

Kézhez álló realista “varázslat”

 

Akár valamilyen fizikai, akár lelki fájdalmat érzékelsz, könnyebben el tudod engedni, mint valaha gondoltad volna. A GyorsEFT gyakorlók sok ilyen csodát láttak mind a saját életükben, mind azáltal, ahogy segítettek egy másik embernek elengedni az érzelmi terheket.

Van rá mód, hogy könnyebben engedd el- mivel ez a módszer gyorsabban működik, mint sok más módszer, amit eddig ismertünk- és erre sok élő példa van, ahogy az a Youtube-on is látható a Healing Magic csatornán.

Hogy lehet ez? Mi a különleges Robert stílusában?

– “Azért működik, mert ez abban a rendszerben működik, ami mindig működik. (test-elme rendszer)” – mondja Robert, aki élő példája a saját módszerének sikerességében. Épp a következő 1. szintű angol nyelvű nemzetközi alapképzésre készülődik Budapesten 2014 Áprilisában.

Emellett bemutatót fog tartani a magyaroknak módszeréről, egy két napos hétvégi előadás keretében- magyar tolmácsolással. Így mind az angolul beszélők, mind a magyarul beszélők számára nyitott lesz az alkalom, akár még környező országokból is.  Nagyszerű dolgokat fogunk tanulni tőle, és láthatjuk őt, hogy hogyan dolgozik a GyorsÉFT módszerrel az emberi élet praktikus fejlesztésén!

Gyere és ismerd meg a részleteket, hogy hogyan gyógyíthatod magad könnyebben, sok sok nevetéssel együtt.
Minden idők legszórakoztatóbb módszere-  állítják legtöbben akik ismerik a módszert.

Az Megújulás hétvége két nyelven – angolról magyarra tolmácsolva.

Időpont: 2014 Április 12.-13. Szombat-Vasárnap reggel 10- től délután 5-ig.

Benne foglaltatik 2 kávészünet (de., és du.) és egy ebédszünet.

Részvételi feltétel: Előzetes regisztráció és előzetes fizetés.

Koránkelő kedvezmény:  Március 15.-ig: 40 000 Huf,/2 nap

Március 16.- Április 12.-ig– előzetes jelentkezéssel :   45 000 Huf/2 nap

Csoportos kedvezmény:

ha hozol magaddal 3 további résztvevőt, a belépődet ajándékba kapod, vagy eloszthatjátok a kedvezményt egymás között!

Jelentkezés itt:

Az ár magában foglal két kávészünetet, ahol a résztvevők fogyaszthatnak egy kávét, vagy teát, és egy üdítőt.

A helyszínen a rendezvény jóvoltából kedvezményes szobafoglalási lehetőség van, jelentkezés esetén további részleteket ismertetünk.

Ezalatt a két nap alatt Robert bemutatja a GyorsÉFT módszert, és példákon keresztül illusztrálja, hogy hogyan tudjuk használni ezt a stressz elengedő módszert. Te magad is megtanulhatod az alapokat, és nagyszerű változásokat tapasztalhatsz meg a hétvége alatt, miközben egy nagyon szórakoztató előadásmódban lehet részed. Robert híres a humoráról, és hogy szereti a helyzeteket kifigurázni úgy, hogy közben nyitottsággal és elfogadással fordul az emberekhez. Budapest szépsége és e tartalmas önfejlesztő program téged is vár!

 

 

További érdekességek:

A kutatások alapján 99%-a a komoly megbetegedéseknek a stresszre vezethető vissza, és a fizikai tünetek csak tünetei a valódi oknak, mert a valódi ok- a stressz, amit az egyén átélt egy trauma során, vagy a mindennapi ismétlődő külső, vagy belső konfliktusokban. Olyan is előfordult már, hogy valaki már végigjárta az orvosokat, és esetleg nem tudtak neki segíteni, vagy talán rosszabbak lettek a tünetei,- ugyanis vannak olyan állapotok, amivel még az orvosok sem tudnak mit kezdeni: például a fóbia, a pánikroham, vagy olyan dolgok, mint a depresszió – és itt jön be ez a lehetőség is. Időnként az egészségügyi szakemberek tudják a tüneteket kontrollálni, de legtöbbször nem tudják az egészet végleg megszüntetni.

Mit tehet az ember abban az esetben, ha szeretné szertefoszlatni a problémáját? Hol találja meg a gyökerét, és hogyan szabadul meg tőle végleg?

Leggyakrabban alternatív megoldások  következnek ilyen estben az egészség visszaszerzéséért. Az egyik kiválóan eredményes módszert a GyorsÉFT-ben leltük meg- ahogy sokan igazoljuk saját történetünk elmesélésével, amelyben meglepő eredményeket értek el a GyorsÉFT gyakorlása során. Többek között megtapasztalták az elengedést, a belső béke mélyebb állapotát, és a megbocsájtást. Sok sok tapasztalatot hallgathatsz meg a Robert G. Smith forradalmi módszeréről: a fizikai gyógyulástól az érzelmi harmónia eléréséig.

” Ez egyszerű, mint az egyszeregy, mindenki csinálja velem- mondja Robert, ahogy két ujjával kopogtatni kezd a  megfelelő meridián pontokon- Mondjátok: Elengedem, és feloldom az összes … Elengedem és feloldom a…. – kántálja a tanterem egyszerre , miközben elengedik a traumáikat, és beengedik az új, harmonikusabb, egészségesebb belső mintákat. Csodálatos dolgok történnek ezekben a pillanatokban! És csak ők tudják legbelül, hogy mekkora súly volt az, amit egyenként elengedtek azokban a percekben… hiszen mindez belül zajlik, diszkréten…

Ha szeretnéd te is megtapasztalni, szeretettel várunk a

magyaroknak szóló 2 napos Átalakulás hétvégére:  2014. Április 12-13.án,

illetve 1. szintű angol nyelvű intenzív alapképzésre is, amely Április 7-11-ig.

További információ magyarul az 1. szintű képzésről: itt...

A GyorsÉFT nemzetközi megközelítéssé vált abban, hogy hogyan kezeljük a stresszt, és hogyan engedjük el a problémáinkat végleg. Ahogy kitartóan kopogtatsz a létrehozott teremtményeidre, – amit problémának nevezel- megláthatod, hogy te vagy a teremtője a békédnek is, és választhatsz. Te melyiket akarod? Itt végre lecserélheted a problémáidat megoldásokra.

Fantasztikus hallani olyan emberek vallomásait, akiknek megszűntek a betegség tüneteik, és még az orvosok sem találják a betegségüknek még a nyomát sem. Megdöbbentő. Te magad is meggyőződhetsz ezekről pl. itt

Robert Smith több ezer ember életében okozott pozitív változást azzal, hogy megtanította a GyorsÉFT gyakorlatokat, és példákkal szolgált abban, hogy hogyan lehet a problémából megoldás, és akár megújult élet úgy, hogy te magad hozod létre a változást, vállalva a felelősséget önmagadért, és belső gondolataidért, és érzéseidért. Ő is egy nagyszerű példája ennek a változásnak. Ha hallanátok a történetét…. meglepő a változás.

Ha kedved támadt olvasás közben, tedd magad próbára a varázsszékben, vagy a hallgatóság soraiban a Megújulás hétvégén, és az 1. szintű Alapképzésen Áprilisban.

Bárkinek érdemes kipróbálnia, aki jobb életet szeretne az eddigieknél!

Jelentkezés: a Kapcsolatok oldalon keresztül.