A természetes fogyás titkai

Gondoljon csak bele: milyen lenne, ha végre ön is büszkén sétálna végig a forró homokos strandon és örömmel nyugtázhatná az arcokról tükröződő néma elismeréseket?  Milyen érzés lenne, ha több bókot kapna a kollégáitól, és az elegánsan kivágott nyári ruháiba  is kényelmesen beleférne?

Régi vágya a hatékony fogyásra most valóra válhat! Nekem sikerült!Szeretné megtudni, hogyan fogyhat le ön is felesleges erőlködés nélkül?

Olvasson tovább, és megtudja…

                                                                                                          Felesleges kilók és túlsúly

Ön és mások számára is problémát okozhatnak a plusz kilók, a nagyobb ruhaméret, és a kellemetlen érzés, hogy nem felelnek meg a jelenlegi társadalmi ideálnak, ráadásul komoly problémát jelenthetnek a túlsúly miatti megbetegedések, korlátozások.  A sok szembesítő reklám, amelyen mind ideális alkatú nők és férfiak jelennek meg, sokszor felkeltik az ételekkel csillapított belső elégedetlenséget, alacsony önbecsülést, és fogyási késztetést.

A „fogyibogyik” ideje lejárt, hiszen átmenetileg hozhatnak ugyan változást, de a legtöbb ember azonban újabb kilókkal gyarapodik, amely újabb önbecsülés letöréshez vezet. Szélmalom harc a kilókkal…  és a nyár rohamosan közeledik.

De vajon lehet másképp is?

Sikeres és hatásos fogyásra csak olyan tudományos alapokra épített program követésével számíthatunk, amely a gyakorlati tapasztalatok, és klinikai vizsgálatok során egyaránt bebizonyította hatékonyságát, megbízhatóságát. Felejtsük el a „csodabogyókat”, itt az ideje a valódi okokat megismerni, felhasználni, és megtanulni a fogyás természetes képességét, hogy bármikor csúcsformába lendülhessen!

Mi lehet az a titok, amely végre megadja a régóta vágyott uralmát a teste fölött, hogy végre karcsúbb, feszesebb, formásabb legyen?

Okfeltárás és Valódi megoldás

Ha az ívelt csípő, a lapos has, és a tudatos kontroll az, amit szeretnénk elérni, akkor a legfontosabb, hogy megismerjük testük ez irányú működését, és jellemzőit, jeleit és kívánságait, hogy tudjuk, hogy mivel mit üzen számunkra. Így elkezdhetünk kommunikálni magunkkal, és végre megérthetjük, hogy mit kellene másképp tennünk, hogy a kívánt derék méretet, és testi fittséget elérjük. Tehát az első lépés az okfeltárás, a második pedig az ok többszintű megszüntetése a megoldás. Ezek után pedig az eredmény megtartása.

Mindezek lelki hátterére és a fogyás sikeres kivitelezésére döbbentem rá saját felfedező utamon, ahol mélyen leástam a lelkem legmélyéig. Egytől egyig kiplántáltam azokat a félelmeket, fájdalmakat, elhagyatottságokat és minden egyebet, amely létrehozta magát a túlsúlyt, közben átalakítottam a táplálkozásomat, és az életemet is. Saját utamat végigjárva megszereztem a személyes tapasztalatot és kontrollt, és még mélyebben feltártam a lelki működések mikéntjét, hogy végre teljes képem legyen a sikeres fogyás kódjáról. Ismerőseim attól fogva gyakrabban bókoltak megjegyezve a látványos változást, és sokan döbbenten kérdezgették, hogy; Hogyan csináltam?

Ennek hatására arra vállalkoztam, hogy összeállítok egy tanfolyamot, ahol átadom mindazt a tudást, amire szert tettem, hogy másoknak is sikerüljön a tudatos és egészséges súlykontroll.

Tudatos megoldás a testnek és léleknek egyaránt

E tudás birtokában szellemi, érzelmi, és fizikai szinten egyszerre kezelve a helyzetet valóban képessé válhat a várva várt fogyásra és a karcsúság megtartására. Ennek egyik alapvető pillére a Biologika természettudományos rendszer, ami bizonyított módon feltárja a testi okokat, választ ad a szervek működésére, a tünetek mikéntjére.  A másik a alappillér a Gyos EFT, amely lelki szinten segít a tartós megoldásban. A harmadik tartópillér pedig a táplálkozás átalakítása természetes, lehetőleg minél nagyobb százalékban teljes értékű, élő, nyers étrendre, amely természetes hatóanyagaival és vitaminjaival az elért eredményt nemcsak, hogy megtartja, hanem az élő ételekkel javulhat az emésztése, csökkenhet az étvágya, normalizálódhat a vérzsír- és vércukor szintje, valamint mérséklődhet a narancsbőre is!

Tartós eredmény és egészség

Mindezt bátran merem ajánlani azoknak, akik szeretnek enni, hiszen azóta is élvezettel eszem, annyit amennyi jólesik, és remek egészségnek örvendek, hiszen a lényeg a ’mit és hogyan’ -ban rejlik. Azóta is élvezettel élem az életemet, és fantasztikusan megnőtt az energia szintem! És ezt semmiért sem cserélném el!

Sokkal elevenebb, kedvesebb, és rugalmasabb lettem mindezek hatására, ami rengeteg előnyt jelent számomra a hétköznapokban. Nem utolsó sorban pedig pontosan tudom azt, hogy hogyan tatom meg ezt az egészséges állapotot, és hogyan segíthetek másoknak is abban, amit én már elértem:

 

Fogyás Méregtelenítés Nyerstáplálkozás Gyakorlati tanfolyam