Első Rendezvény

Az első Budapesti Rendezvényt  2011 Május 14-15-én rendezte meg Robert Smith a magyar EFT egyik oktatójával: Sághy Andrással, és csapatával közreműködve egy elegáns, Duna parti konferencia teremben.

Ez volt az első alkalom, hogy a Magyar közönség személyesen is megismerhette a Amerika-szerte elismert „stressz szakértőt”.  Az ígéretes szeminárium többféle érdeklődőt is vonzott: EFT és NLP gyakorlókat, valamint egyéb érdeklődőket is, akik a személyes fejlődés legkiválóbb eszközeit szeretnék elsajátítani.  Engem ért a megtiszteltetés, hogy tolmácsolhattam Robert nagyszerű és humoros, ugyanakkor mélyen megérintő történeteit, tapasztalatait.

A közönség feszült figyelemmel, és nagy nyitottsággal fogadta a GyorsEFT meglepő, és mulatságos elemeit. Robert ezeket mind be is mutatta változatos helyzetekben, más-más egyéneken. Részletes és szemléletes magyarázatait éles bemutatók követték. Nem volt könnyű dolga; mégis, természetes gyakorlottságával még a legmeglepőbb helyzeteket is nagyszerűen megoldotta. Kikopogtatta az érzelmi és egyéb korlátokat, traumákat, és pozitív erőforrásokal helyettesítette az egykori traumát.

Kedvenc jelmondata:

„Az élve eltemetett emlékek soha nem halnak meg; csak megjelennek egy másik pár cipőben.”

Azaz „kenyérre kente” a vonzás törvényét… : )

Ezek a változások olyan eredményesek, és olyan gyorsak, hogy a varázslat érzését kelthetik a laikusok számára. Ezért is nevezi Robert Gyors Érzelmi Felszabadító Techniká-nak a módszerét. A GyorsEFT legfontosabb, alap technikái közül többet megtanulhattak a résztvevők, és ki is próbálhattak egymáson a tanfolyam alatt. Robertet nemcsak élvezet hallgatni, hanem megkönnyebbülten, és örömmel távoztak azok, akik nagy reményekkel jöttek. Egyértelműen érezhető volt, hogy egy valódi út nyílt meg számunkra a a belső béke, harmónia,  és a csúcsteljesítmény felé.

Ez sokkal több, mint amire számítottunk. Nemcsak remény a fejlődésre, hanem egy remek eszköz mindennapi használatra, bizonyíték a valódi lelki gyógyulásra, és személyes tapasztalatok a GyorsEFT hatékonyságáról és határtalanságáról.

Robert hitelessége és őszintesége könnyeket csalt a magyar hallgatók szemébe. Ritka, értékes kincseket nyertek ezen az alkalmon, mellyel bizonyítottan arannyá változtathatják a bennük rejtőző fájdalmakat, traumákat. Robert saját maga az egyik legjobb példa erre.

Ezek mellett sok új ismerősi kapcsolat alakult ki a jelen lévők között, akik egymással gyakorolhatják, megoszthatják képességeiket és tapasztalataikat. Ez a kör egyre bővül, amit a Dávid Kata által magyarra lefordított videók is segítenek. Ezúton is hálás köszönet az értékes és hasznos munkáért!

Őszinte véleményem az, hogy számomra ez a két nap volt életem egyik legpozitívabb és legnagyobb, és élménye!