Csere Dóra – Gyors EFT és NLP coach, Újmedicína konzulens

Csere Dóra

Csere Dóra

Szenvedélyesen foglalkoztat az emberi lélek és az, hogy hogyan lehet fejlődni és gyarapodni bárhonnan is indulunk. Célom, hogy a lehető legtöbb embernek segítsek a lehető leggyorsabb, leghatékonyabb és legkíméletesebb módon az előrelépésben.

Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy személyes konzultációkat és előadásokat tartok Biologika – azaz Újmedicína – témában és Gyors EFT-vel stresszoldást, konfliktus feloldást vállalok. Saját tapasztalataim alapján azt látom, hogy bármit meg lehet oldani amit problémának érzünk. Évek óta saját magamon és ismerőseimen tesztelve haladtam végig sok lélekoldó és gyógyító módszeren. A módszerek közül a leghatékonyabbakban elmélyült tanulmányokat folytattam. Megtanultam – és mindennapjaim során használom – az NLP alap~ és mestertréning anyagát az Újmedicínát és a számomra legkedvesebb GyorsEFT technikáit. A hatás szavakkal leírhatatlan, leginkább a tapasztalat útján lehet megtudni hogy milyen fantasztikus eredményeket lehet elérni ha valaki kitartóan alkalmazza ezeket a módszereket. Tapasztalataim közben megértettem és átláttam sok olyan probléma törvényszerűségeit, amivel a legtöbb ember nem tud mit kezdeni. Ezért bátran merem vállalni a feladatot, hogy legjobb tudásommal és tapasztalatommal segítsek a hozzám forduló embereknek.

Csere Dóra, Robert G. Smith

Csere Dóra, Robert G. Smith

Gyors EFT 2. szintű gyakornokként örömmel segítek egyéni konzultációkon és bemutató előadásokon a mély és célzott előre haladásban a céljaid felé. Ezek mellett GyorsEFT házigazdaként Robert G. Smith-et képvislem Magyarországon. Faster EFT szemináriumokat szervezek,  tolmácsolok Robert G. Smith magyar szemináriumain.

Várlak szeretettel az előadásokon és a konzultációkon, hogy neked is boldogabb, sikeresebb legyen az életed!